Αρχική

Αγώνες

Κέντρο Εγγραφών

Πληροφορίες/Άρθρα

Αποτελέσματα


Ποιοι είμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aποποίηση ευθύνης

Φωτογραφικό υλικό

Οικοσελίδα

Home

Αγώνας Δρόμου 21χλμ

Εκκίνηση 20:30Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Για τον αγώνα Ημιμαραθωνίου δρόμου το χρονικό όριο είναι τρεις (3) ώρες.  

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης -  θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν σημεία ελέγχου διέλευσης  κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της (αναστροφές).


Αγώνας Δρόμου 10χλμ

Εκκίνηση 20:30Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του.

Για τον αγώνα δρόμου 10χλμ το χρονικό όριο είναι δύο (2) ώρες.  

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης -  θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν σημεία ελέγχου διέλευσης  κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της (αναστροφές).

Αγώνας Δρόμου 5χλμ &

Εταιρικός/Ομαδικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ

Εκκίνηση 20:30


Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του

απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ανηλίκων είναι η ενυπόγραφη δήλωση του γονέα η κηδεμόνα τους.  

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων - αρχής γενομένης από το 5ο χλμ.

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθενται, στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ.

Επιπλέον, διατίθενται ισοτονικά ποτά στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό.

Στην διαδρομή από το 5ο χλμ. και μετά – και ανά 5χλμ. θα υπάρχει δυνατότητα παροχής προσωπικών ποτών και συμπληρωμάτων από συνοδευτικά των συμμετεχόντων πρόσωπα τα οποία θα δηλωθούν τα ονοματεπώνυμα τους και ποιους αθλητές θα υποστηρίξουν  με email από ΠΡΙΝ στην διοργάνωση.


ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ  Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων Δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ- κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες- να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών σε καρδιολογικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με ατομική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα Δρόμου της Διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης - τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής - για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Για να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε κάποιον από τους αγώνες δρόμου του Running Under The Moon™ και να μη θέσετε τον εαυτό σας σε τυχόν κίνδυνο, θα πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς την ημέρα του αγώνα.

Ως Οργανωτική Επιτροπή, χαιρόμαστε για τη συμμετοχή σας. Είμαστε όμως ηθικά υποχρεωμένοι να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικότερα σε όσους δεν προετοιμάστηκαν επαρκώς το προηγούμενο διάστημα για κάποιον από τους αγώνες του Running Under The Moon™. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως, είτε έχουν κάνει ιατρικό check up, ιδιαίτερα καρδιολογικό, είτε όχι, είτε υπάρχει προηγούμενο πάσης φύσεως ιατρικό πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη συμμετοχής βαραίνει αποκλειστικά τον αθλητή.

Μην τρέξετε αν δεν αισθάνεστε καλά, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που επιθυμείτε πολύ και προετοιμαστήκατε γι αυτό. Τα περισσότερα ιατρικά περιστατικά συμβαίνουν σε αθλητές οι οποίοι, παρόλο που δε αισθάνονται καλά, συμμετέχουν κανονικά, διότι δεν θέλουν να χάσουν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Αν νιώθετε ότι έχετε πυρετό, εάν κάνετε εμετούς, αν έχετε διάρροια ή πόνους στο στήθος, παρακαλούμε μην λάβετε μέρος σε αγώνα δρόμου. Να μην ρισκάρετε την υγεία σας


Route map for Halfmoonrun2019 by sotiris mavros on plotaroute.com

Route map for Moonrun19 10krun by sotiris mavros on plotaroute.com

Route map for 5kmall by sotiris mavros on plotaroute.com

Θεσμικοί υποστηρικτές

Χρυσός Χορηγός

Ασημένιος Χορηγός

Χάλκινοι Χορηγοί

Project co-funded by the European Union

and National Funds of the participating countries